• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
kaca-banner

Mesin motong kertas Corrugated - jaman anyar motong bahan bungkusan

Kertas corrugated mangrupikeun bahan bungkusan anu langkung umum dina kahirupan, bungkusan dasar tina rupa-rupa barang bakal dianggo, paménta ageung pisan, sabab biaya kertas corrugated rendah, sering diolah kana ukuran kotak bungkusan anu béda, bahkan khusus- buleud ngawangun, mesin punching biasa sabab biaya kapang anu luhur, teu cocog pikeun motong, mustahil pikeun meuli produksi parabot tunggal, lolobana ngayakeun pabrik mesin motong corrugated, Ieu ogé diperlukeun pikeun minuhan motong bahan séjén. , kayaning katun mutiara, dewan kerung, pilem bungkusan, katun epe, jsb.

蜂窝纸1

Mesin motong karton buktinanyaéta agul motong parabot calakan komputer, alat-alat ngagunakeun motong data, euweuh kapang, bisa ngahemat loba ongkos, alat pikeun ngarojong motong kertas corrugated, Eva, katun mutiara, kertas wrapping, dewan kerung, katun epe jeung bahan séjén, prosés ngarojong dahar otomatis, motong, indentation, motong miter, unloading jeung saterusna.

alat-alat nu boga tilu kaunggulan motong: precision tinggi, efisiensi tinggi na nyimpen bahan:

Kahiji, precision tinggi, alat-alat nu adopts Sistim positioning pulsa, kalawan awak ngaropéa husus, akurasi positioning sakabeh mesin nyaeta ± 0.01mm, sarta motong-ulang téh enol kasalahan.

Kadua, efisiensi motong, sakabeh mesin bisa ngaganti 4-6 manual, alat-alat ogé boga sistem motong timer dimekarkeun, speed operasi 2000mm / s.

Katilu, simpen bahan, alat-alat nu boga panalungtikan sarta pamekaran sorangan tina sistem typesetting, bisa typesetting pikeun sagala rupa bahan, typesetting nyimpen bahan leuwih ti 15%.


waktos pos: Jan-31-2024