• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
kaca-banner

Sistim motong digital

  • Gasket Digital Cutter

    Gasket Digital Cutter

    Bahan non-logam dina bahan gasket mangrupakeun bahan lemes has, sarta bentukna sirkular utamana.Hese motong sacara manual, sareng kaluaranna rendah.Pikeun ngaronjatkeun kuantitas produksi jeung kualitas, éta imperatif pikeun ngawanohkeun alat motong otomatis.

  • Mesin Pemotong Péso Geter Digital Pikeun Industri Barang Olahraga

    Mesin Pemotong Péso Geter Digital Pikeun Industri Barang Olahraga

    Barang olahraga mangrupikeun istilah umum pikeun sadaya barang anu dianggo dina pendidikan jasmani, olahraga kalapa, sareng latihan fisik.

  • Iklan bungkusan Industri Mesin motong Digital

    Iklan bungkusan Industri Mesin motong Digital

    Kalawan ngembangkeun kontinyu tina industri kotak warna bungkusan, bahan industri oge rupa-rupa, kayaning dewan kerung corrugated, non-anyaman dewan kerung komposit, bolu, busa PU, kertas corrugated, kardus, jsb Ieu bahan lemes has.Kalayan paningkatan kontinyu tina jinis bahan, industri bungkusan kotak warna ngagaduhan syarat anu langkung luhur sareng langkung luhur pikeun motong bahan.motong manual Tradisional atawa stamping bisa euweuh minuhan kabutuhan motong diversified di industri ieu.Perkenalan alat canggih sareng milarian solusi énggal parantos janten perusahaan Imperatif.

  • Bahan komposit Cnc cutter

    Bahan komposit Cnc cutter

    Kusabab khususna sareng gampang deformasi bahan komposit, biaya bahanna luhur.Dina waktu nu sarua, tempo yén data potongan bahan lolobana husus ngawangun, tradisional paeh-motong teu bisa minuhan industri manufaktur bahan komposit ayeuna.Kalayan tingkat pamakean bahan anu luhur, efisiensi motong anu luhur, sareng kabutuhan bahan anu teu kabentuk, perusahaan kedah nungtut solusi énggal pikeun ngabéréskeun masalah ieu.

  • Cnc Mesin motong Digital Pikeun Industri Interior Otomotif

    Cnc Mesin motong Digital Pikeun Industri Interior Otomotif

    Kalayan pamekaran industri mobil sareng kematangan pasar mobil, tingkat desain interior, bahan, sareng karajinan mobil ogé terus ditingkatkeun.Konsep konsumsi konsumén ogé geus terus robah sarta jadi leuwih fashionable.Kaséhatan sareng perlindungan lingkungan, énténg, téknologi luhur, sareng kelestarian mangrupikeun tren anu teu tiasa dihindari dina ngembangkeun bahan interior otomotif ka hareup.

  • Imah Karpét Industri Digital cutter

    Imah Karpét Industri Digital cutter

    Karpét nyaéta panutup lanté anu didamel tina katun, linen, wol, sutra, jukut, sareng serat alam sanés atanapi serat sintétik kimiawi anu dirajut, dirajut, atanapi dianyam ku tangan atanapi prosés mékanis.Éta mangrupikeun salah sahiji katégori seni sareng karajinan kalayan sajarah sareng tradisi anu panjang di dunya.Ngawengku taneuh imah, hotél, gimnasium, aula paméran, kandaraan, kapal, kapal terbang, jeung sajabana, éta boga pangaruh ngurangan bising, insulasi panas, sarta hiasan.

  • Mesin Pemotong Cnc Pikeun Industri Tekstil sareng Pakaian

    Mesin Pemotong Cnc Pikeun Industri Tekstil sareng Pakaian

    Strengthening inovasi téhnologis ku ngagunakeun rarancang pakéan calakan sarta parabot manufaktur pikeun ngahontal tujuan "substitusi mesin" mangrupakeun sarana dilawan transformasi jeung inovasi.Mesin motong péso ngageter CNC bakal janten asistén leungeun katuhu anjeun.

  • Mesin motong osilasi Digital Pikeun Industri Barang Kulit Bagasi

    Mesin motong osilasi Digital Pikeun Industri Barang Kulit Bagasi

    Kalayan paningkatan kontinyu tingkat kahirupan sareng konsumsi masarakat, sagala jinis kantong parantos janten asesoris anu penting pikeun jalma.Barang kulit nyaéta kotak, kantong, sarung tangan, wadah tikét, sabuk, sareng barang kulit sanés anu didamel tina bahan kulit sareng sanés kulit.Industri barang kulit kalebet koper, kantong sareng produk kulit leutik anu didamel tina bahan kulit alami sareng bahan pengganti.