• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
kaca-banner

Bungkusan Iklan

Bungkusan Iklan

Mesin motong calakan ieu tiasa nyayogikeun otomatisasi anu langkung gancang, langkung akurat, sareng langkung pintersolusi pikeun bukti desain, kustomisasi pribadi, jasa produksi masal, jsb.cocog jeung sagala rupa software design mainstream, sarta dilengkepan set lengkepparabot motong Cope jeung bahan béda (Endog Kapas, Silicone pinding, EPE, Eva, Poster Paper, karton Corrugated, Kulit Bungkusan, jsb) Ieu bisa minuhan kabutuhan béda tina motong husus ngawangun, satengah motong, V-motong, slotting, gambar, jsb.

Kalayan fungsi positioning CCD tepat.eta bisa ngawujudkeun positioning otomatis tur motong-precision tinggi.nyieun motong leuwih efisien jeung ongkos-éféktif.

Témbongkeun hardware

Kaunggulan

Bungkusan Iklan-1

1. Bagian motong beresih jeung mulus, tanpa chip sarta burrs.
2. The precision of positioning ngulang ka asal motong nyaeta ± 0.01mm.
3. Hiji-klik impor gambar, merenah pikeun motong.
4. Ngagunakeun software profésional pikeun perenah ngaronjatkeun utilization bahan jeung ngurangan runtah.
5. Desain modular ngamungkinkeun ngagantian fléksibel tina parabot, integral tina motong sarta ukiran, cocog pikeun motong rupa-rupa bahan.
6. Tepi motong bisa dipigawé nurutkeun sarat percetakan bahan baku.
7. Sababaraha ukuran panyalindungan kaamanan pikeun pinuh ngajamin kaamanan pribadi.
8. Basajan jeung gampang ngagunakeun.

Bahan

  • Paper Jam

    Paper Jam

  • Dewan KT

    Dewan KT

  • PVC

    PVC

  • EPE

    EPE

  • Kertas Corrugated

    Kertas Corrugated

  • Kertas Honeycomb

    Kertas Honeycomb

  • Self-napel Stiker

    Self-napel Stiker

  • EVA

    EVA

Sampel

  • EPE Endog Holder

    EPE Endog Holder

  • Bungkusan Kulit

    Bungkusan Kulit

  • EVA

    EVA

  • Lapisan EVA

    Lapisan EVA

  • Kertas Corrugated

    Kertas Corrugated

  • Dewan KT

    Dewan KT

  • Stiker

    Stiker

  • Poliéster Serat Sora-nyerep Board

    Poliéster Serat Sora-nyerep Board


Mesin motong Digital Pikeun bungkusan Iklan

Pakakas motong lumaku