• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
kaca-banner

Iklan bungkusan Industri Mesin motong Digital

Katerangan pondok:

Kalawan ngembangkeun kontinyu tina industri kotak warna bungkusan, bahan industri oge rupa-rupa, kayaning dewan kerung corrugated, non-anyaman dewan kerung komposit, bolu, busa PU, kertas corrugated, kardus, jsb Ieu bahan lemes has.Kalayan paningkatan kontinyu tina jinis bahan, industri bungkusan kotak warna ngagaduhan syarat anu langkung luhur sareng langkung luhur pikeun motong bahan.motong manual Tradisional atawa stamping bisa euweuh minuhan kabutuhan motong diversified di industri ieu.Perkenalan alat canggih sareng milarian solusi énggal parantos janten perusahaan Imperatif.


Rincian produk

Tag produk

Video produk

Bubuka produk

Produk iklan kaasup kotak lampu palastik, bahan inkjet, bahan reflective, bahan ukiran, alat-alat tampilan, stiker timer napel, consumables poto, papan iklan, asesoris iklan, alat-alat optoelectronic, jsb Jeung ngembangkeun kontinyu tina industri iklan, bahan industri. ogé rupa-rupa, kayaning dewan busa PVC, poto-napel dewan KT, dewan Chevron, kardus, lawon inkjet, acrylic, panel aluminium-plastik, jsb Ieu bahan lemes has.Kalayan paningkatan kontinyu dina jinis bahan, industri iklan ngagaduhan syarat anu langkung luhur sareng langkung luhur pikeun motong bahan.motong manual Tradisional atawa stamping bisa euweuh minuhan kabutuhan motong diversified di industri ieu.Usaha kedah ngenalkeun alat-alat canggih sareng milari solusi énggal - anu kedah dilakukeun.

Di antara rupa-rupa bentuk bungkusan kertas, bungkusan kotak warna parantos ngembangkeun paling gancang.Hal ieu loba dipaké dina bako, kadaharan, ubar, bahan kimia sapopoé, jeung widang séjénna nu patali jeung kahirupan masarakat, sarta paménta masih ngembangna.

Pikeun industri iklan sareng bungkusan, mesin motong péso ngageter tiasa gancang mendakan sareng ngaidentipikasi, sacara otomatis mendakan ujung sareng motong, anu ngirangan beban kerja operator.Ieu cocog pikeun motong jeung produksi dewan KT, dewan Chevron, timer napel, corrugated dewan sayang madu jeung bahan séjén.

Témbongkeun Gambar Bahan

Bungkusan Iklan (6)
Bungkusan Iklan (2)
Bungkusan Iklan (5)
Bungkusan Iklan (4)
Bungkusan Iklan
Bungkusan Iklan (3)
Bungkusan Iklan (8)
Bungkusan Iklan (7)
Bungkusan Iklan (1)

Méja parameter

Modél parabot

DT-2516A / DT1328F

Lingkup Gawé

2500x1600mm / 1300x2800mm

Sistim drive

Diimpor Mitsubishi Servo Motor Girang

Sistem transmisi

Pmi Linear Guide Rail, Precision rak Girang

Maksimum Motong Speed

1800mm/s

Bahan Pamotongan

Pvc Foam Board, Poto-Napel Kt Board, Karton, Inkjet lawon, Acrylic, Corrugated Paper jsb.

Alat motong

Ngageter Kinfe, Round-Kinfe, v-Cut Knife, Milling Knife, Kiss-Cut Knife jsb.

Ketebalan motong

0.1-30mm (Tunduk kana Bahan Spésifik)

Akurasi motong

± 0,01 mm

Akurasi Ulangan

± 0,03 mm

Métode Dahar

Dahar Otomatis (DT-2516A) / Dahar Manual (DT-1328F)

Métode Ngalereskeun

Kabéh Aluminium Table Vakum Adsorption

Antarbeungeut transmisi

Usb/u Disk/Jaringan

Power Supply Jeung Power Of Cutting Equipment

220v / 50hz 2.5kw

Power Supply Jeung Power Of Pompa Vakum

380v 7.5kw/9kw (Pilihan)

Métode Positioning

Laser Infrabeureum, Kaméra Ccd (Opsional)

Alat Kasalametan

Infrabeureum Laser Induksi, Aman Jeung Stabil

Pneumatic fittings

Festo, Jérman/Yadek, Taiwan

Pakakas listrik

Chint / Delixi

Motong Gambar Hasil

Iklan bungkusan produk rengse (1)
Iklan bungkusan produk rengse (2)
Iklan bungkusan produk rengse (4)
Iklan bungkusan produk rengse (8)
Iklan bungkusan produk rengse (6)
Iklan bungkusan produk rengse (5)
Iklan bungkusan produk rengse (3)
Iklan bungkusan produk rengse (7)
Iklan bungkusan produk rengse (9)

Kaunggulan

Datu mesin motong péso Geter boga pangalaman pisan euyeub tur solusi lengkep dina iklan jeung industri bungkusan.Éta sanggup papan busa PVC, papan KT poto-napel, dewan Chevron, kardus, lawon inkjet, akrilik, papan aluminium-plastik, napel diri, sareng bahan sanésna anu sering dianggo dina kotak lampu plastik, lukisan semprot, ukiran, tampilan. alat-alat, stiker timer napel, poto, dewan iklan, alat-alat optoelectronic, jsb Simkuring gaduh pangalaman éksténsif jeung solusi relevan pikeun ieu.Ngaganti péso indentation bisa nyieun kotak bungkusan tanpa nyieun paeh.Ngaganti modul panggilingan cutter bisa ngawujudkeun fungsi tina mesin ukiran.Ngaganti modul ciuman-cut péso bisa ngawujudkeun motong tina karakter timer napel.Bisa gancang ngalengkepan rupa prosés kayaning motong pinuh, satengah motong, routing, pangeboran, creasing, nyirian, jsb Sadaya fungsi bisa réngsé dina hiji mesin.Éta tiasa ngabantosan pangguna pikeun ngolah produk iklan langkung gancang sareng akurat dina waktos sareng rohangan anu terbatas, ku kituna langkung efektif ningkatkeun daya saing industri pangguna produksi iklan.

1. cutters buleud, cutters geter, cutters pneumatic, cutters ciuman-cut, V-cutters, cutters panggilingan, sarta leuwih konfigurasi motong.

2.1800MM / S speed tinggi, 0.01MM ulang akurasi positioning.

3. Motor servo Mitsubishi, rel pituduh Taiwan Hindwin sareng komponén listrik merek sanésna, mesin rak ganda langkung awét

4. Dilengkepan sistem inspeksi ujung calakan visual badag, motong na proofing leuwih gancang.

5. Data impor sarta motong langsung, euweuh versi kertas anu diperlukeun.ngahemat waktos

6. Rojongan pikeun sababaraha format file (AI, PLT, DXF, CDR, jsb), sahingga leuwih merenah ngagunakeun sarta berinteraksi sareng.

Pakakas nu lumaku: geter kinfe, round-kinfe, V-cut péso, panggilingan péso, ciuman-cut péso

model lumaku: DT-2516A DT-1328F

Témbongkeun hardware

Saatos-penjualan Service

(1) kawijakan jaminan sataun.

(2) 7 * 24-jam jasa online.

(3) Nyadiakeun layanan pamutahiran téhnologi bébas hirupna.

(4) Latihan gratis di pabrik urang, upami waktosna henteu merenah, urang ogé tiasa nyayogikeun pidéo latihan lengkep.

(5) Pangrojong téknis dina situs tiasa disayogikeun ku negosiasi.

Ékspor bungkusan Témbongkeun

Ékspor bungkusan Témbongkeun

  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali